Политика относно поверителността и бисквитките.

Съдържание

1. Видове обработени данни / Връзки към други уебсайтове

2. Информация за обработката на лични данни

3. Използване на "бисквитки"

4. „Бисквитки“ на трети страни

5. Уеб маяци / пиксели

6. Анализ на проследяването

7. "Бисквитките", които използваме

8. Активиране и деактивиране на "бисквитките" и подобни технологии

9. Взаимодействие със социалните медийни мрежи

10. Вашите права

11. Промени в декларацията за поверителност

12. Свържете се с нас

Този уебсайт се управлява от ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ ("Opel") и се хоства на сървър, собственост на General Motors Holdings LLC (Мичиган, САЩ). Седалището на ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ се намира на адрес бул. „Драган Цанков“ № 36, гр. София, България

Моля, прочетете внимателно правилата, преди да използвате този уебсайт, защото те обясняват как обработваме личните данни и как използваме "бисквитките". Използването на този уебсайт показва, че приемате тези правила.

1. Видове обработени данни / Връзки към други уебсайтове

Opel се грижи за поверителността Ви. Ние събираме и обработваме различни видове лични данни чрез този уебсайт. Това включва:

  • Информация, която ни предоставяте при регистрацията, заявката и ползването на нашите услуги и нашия уеб сайт, като име, адрес, имейл адрес, както и файлове с изображения, качени от Вас като потребител.
  • Събрана информация с "бисквитки".
  • Информация за превозното средство и специфични договорни данни, от които се нуждаем за индивидуализирането на уебсайта (например дата на закупуване, дати на услугата) и за осигуряване на положително изживяване с най-добрата услуга за Вашето превозно средство.

За повече подробности вижте раздел 2.

Този уебсайт може да съдържа връзки към други уебсайтове на Opel или към уебсайтове на партньори на Opel, упълномощени сервизи, други свързани фирми или социални медийни уебсайтове. Когато кликнете върху връзка към някой от тези уебсайтове на Opel или на трети страни, моля, имайте предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени правила за поверителност на данните. Моля, проверете правилата за поверителност, когато използвате тези уеб сайтове.

Този уебсайт може да съдържа вградено съдържание от други уебсайтове на Opel или от уебсайтове на трети страни. Opel не носи отговорност за съдържание предоставено от трета страна. Тази информация е отговорност единствено на собствениците на тези уебсайтове. Opel няма контрол или отговорност за съдържанието на независими уебсайтове и предоставя това външно съдържание на своите посетители за тяхното удобство. В резултат на това, когато посетите страница, съдържаща такова съдържание, може да получите бисквитки от уебсайтове на трети страни. Opel не контролира разпространението на тези "бисквитки". Моля, проверете декларацията за поверителност на третата страна за повече информация.

Моля, имайте предвид, че Opel не поема отговорност за уебсайтове на трети страни.

2. Информация за обработката на лични данни

Вашите лични данни ще бъдат обработени за целите на регистрацията и администрирането на Вашият профил в MyOpel и услугите на MyOpel от нас, от Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main и ако е необходимо от OnStar Europe Ltd, 100 New Bridge Street, London UK, EC4V 6JA като администратори, както следва:

Обработката на данните се основава на член 6, параграф 1, буква б) от Общия регламент за защита на данните (GDPR).

Ние като администратори обработваме вашите лични данни както следва:

Данни и Цел(и)

 

Идентификация и данни за контакт:

  • данни за връзка: пол, обръщение *, име *, фамилия *, улица *, пощенски код, град, телефонен номер, електронен адрес *
    • За изпълнение на заявката - заявка за тестово шофиране, заявка за оферта, заявка за сервиз, заявки за бюлетин, общи запитвания.

Според естеството на запитването може да има задължителни допълнителни елементи:

  • Модел предмет на интереса: модел, стил на каросерията, ниво на оборудване, двигател
    • Изпълнение на заявката за тестово управление, и заявката за оферта
  • Информация за сегашния автомобил: шаси номер (VIN), регистрационен номер, модел, тип гориво, дата на първа регистрация, показания на километража, дата / час на оставяне на автомобила, дата / час на вземане, тип услуга *, предпочитан метод за контакт
    • Изпълнение на заявката за сервиз
  • Индивидуални коментари, тип заявка *
    • Изпълнение на заявката за сервиз или общ тип запитване
  • Информация за финансирането: начална дата на финансирането, начална вноска, остатъчна стойност, застраховка
    • Изпълнение на заявка за оферта за употребяван автомобил
  • Избран партньор на Opel
    • Изпълнение на заявка за тестово шофиране, заявка за оферта (нов или употребяван а-л) или заявка за сервиз

Данни за бизнес-клиенти

  • Размер и структура на парка (леки или комерсиални автомобили), роля (ползвател или избиращ), информация, дали в парка вече има автомобили Opel
    • Изпълнение на общо запитване, свързано с обслужването на клиента, финансовите услуги, продуктите на Opel и свързаните с фирмата теми

Данни за съгласието за маркетингови цели – когато е приложимо

  • Обръщение, име *, фамилия *, имейл адрес *, телефонен номер и свързаната с тях информация (като част от / във връзка с искания - вижте данните в раздел 1 a - e)
    • Обслужване на клиента: напр. покани за събития, информация за (технически) актуализации, отнасящи се до автомобила / а-л към който е проявен интерес, или за услуги свързани с автомобила, уведомяване за наближаващи срокове за обслужване/ инспекция или помощ при повреда.
    • Информация за клиента: напр. за комуникации за нови и употребявани автомобили, оферти за финансиране и лизинг, обслужване от дилъра, оферти за проверки и сервиз или мерки за подобряване на автомобила.
    • Реклама: Индивидуална или персонализирана реклама на оферти, продукти и услуги.
    • Изследвания на удовлетвореността на клиентите: Контакт след покупка / сервизиране, напр. по отношение удовлетвореността от автомобила или предоставените услуги.

Информация, събрана чрез "бисквитки"

Данните маркирани с *, изброени по-горе в раздели 1-4, са задължителни и необходими за изпълнение на Вашата заявка. Затова сте задължени да ги предоставите. В случай, че не предоставите данните, не можем да изпълним заявката Ви

Въз основа на потребителското Ви поведение, като посетите нашия уебсайт, може да се покаже изскачащ прозорец, предлагащ тестово шофиране или ваучер за модела, от който се интересувате. Моля, вижте раздел 7 за подробна информация относно "бисквитките".

Вашите лични данни ще бъдат съхранявани за горепосочените цели още три години след последния контакт с Opel.

Вашите лични данни, изброени в раздел 1, ще се съхраняват в продължение на три години след прекратяване на договорните отношения. Личните данни, изброени по-горе в раздел 3, ще се съхраняват за горепосочените цели още три години след последния контакт с Opel.

Получатели

 

Споделяме Вашите лични данни за изброените по-долу цели със следните получатели:

 

Данни / Цели(и) / Получател(и)

 

Идентификация и данни за контакт

  • свързани с: модела от който се интересувате, Информация за сегашния Ви автомобил, коментари, информация за финансиране, избран партньор на Opel
    • За изпълнение на клиентски заявки, обслужване на клиенти, информация за клиенти, реклама, проучвания за удовлетвореността на клиентите
      • Ние и Opel Automobile GmbH споделяме Вашите лични данни със съответните обработващи (доставчици на ИТ услуги, пазарни проучвания и маркетингови услуги) с цел улеснение администрирането на посочените цели:

MRM McCann GmbH

Großer Hasenpfad 44

60598 Frankfurt

Данни за бизнес-клиенти

  • За изпълнение на клиентски заявки, обслужване на клиенти, информация за клиенти, реклама, проучвания за удовлетвореността на клиентите
    • Когато е приложимо, ние споделяме Вашите лични данни с избран от Вас партньор на Opel.

Conteam Below GmbH

Am Brand 41

55116 Mainz

Данни за съгласието за маркетингови цели – когато е приложимо

  • Обръщение, име *, фамилия *, имейл адрес *, телефонен номер и свързаната с тях информация (като част от / във връзка с искания - вижте данните в раздел 1 a - e)
    • За изпълнение на клиентски заявки, обслужване на клиенти, информация за клиенти, реклама, проучвания за удовлетвореността на клиентите
      • Също така споделяме вашите лични данни със съответния доставчик на ИТ услуги (GM Holdings LLC, Мичиган, САЩ), който се намира извън Европейското икономическо пространство (ЕИП) и следователно в страна без подходящо ниво на защита на данните. Няма решение за адекватност на Европейската комисия, но съществуват подходящи гаранции, които в този случай са съответните стандартни договорни клаузи на ЕС. За да получите копие, моля изпратете имейл до

privacyrights@opel.com

3. Използване на "бисквитки"

Този уебсайт, имейл съобщения, онлайн услуги, реклами и интерактивни приложения използват "бисквитки" за оптимизиране на услугите ни.

Какво представляват „бисквитките“?

"Бисквитата" е малък файл, обикновено с букви и цифри, които изпращаме на файла за"бисквитки" на браузъра на твърдия диск на Вашия компютър от нашия уеб сървър. Основната цел на "бисквитката" е да позволи на нашия уеб сървър да представя на потребителя персонализирано съдържание, което прави посещението на уеб сайта на Opel, по-лично и по-добре отговарящо на индивидуалните нужди на потребителя.

Някои бисквитки са важни за функционалността на този уебсайт и се активират автоматично при посещението на потребителите. Някои "бисквитки" ни позволяват да предоставим на потребителя услуги и функции, които най-добре отговарят на техните нужди, и да приспособим нашата услуга към тях, за да осигурим лесна и бърза работа на уебсайта.

Какви "бисквитки" използва този уебсайт?

ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ използва три типа „бисквитки“ в този уебсайт:

„Бисквитките“ биват както следва:

  • Основни „бисквитки“,
  • „Бисквитки“ за действия
  • Устойчиви „бисквитки“

Основните "бисквитки" позволяват на потребителите да навигират в уеб сайта и да използват различни функции. Без тези "бисквитки", исканите услуги не могат да бъдат предоставени, като например конфигуратора, функцията за намиране на дилър или формулярите за заявки.

Ние използваме основните „бисквитки“ за да:

• Осигурим правилно функциониране на функциите на уебстраницата

• Можете да съхраните избора си в конфигуратора

• Можете да планирате маршрута си до най-близкия дилър.

„Бисквитки“ за действия

„Бисквитките“ за действия събират информация за това, как потребителите използват нашия уебсайт. Те ни помагат да подобрим функционалността на уебсайта, да разберем от какво се интересуват нашите клиенти и да научим повече за ефективността на нашите рекламни кампании. Всичко това ни помага да предлагаме на нашите потребители услуги и функции, които най-добре отговарят на техните нужди.

Ние използваме „бисквитките“ за действия, за да:

  • Създадем статистика за това как се използва нашият уеб сайт;
  • Разберем колко ефективни са нашите рекламни кампании;
  • Прегледаме на несвързани с личността аспекти от поведението на потребителите и да подобрим нашия уеб сайт.

Някои от "бисквитките" за действия се предоставят от оторизирани трети страни, но не разрешаваме те да се използват за цели, различни от посочените по-горе.

Така наречените "постоянни" бисквитки се съхраняват в сесиите на браузъра на компютъра или на устройството на потребителя. Те се използват за поддържане на настройки или предпочитания и за подобряване на използването на уебсайта при следващото посещение. Някои от тези "бисквитки" се предоставят от оторизирани трети страни.

Ние използваме „постоянните бисквитки“ за да:

  • Предоставим оферти, които мислим, че може да са интересни за нашите потребители;
  • Осигурим на нашите медии и рекламни партньори информация за посещението Ви, за да могат да предлагат насочени реклами;
  • Споделим информация с партньори, осигуряващи някоя услуга от нашия уебсайт. Информацията се споделя само за предоставянето на услуга, продукт или функция (например функция за избор на цвят в конфигуратора) и не се използва за други цели.

Някои "постоянни бисквитки"се предоставят от оторизирани трети страни, но не разрешаваме използването им за цели, различни от посочените по-горе.

4. Уеб маяци / пиксели

Този уебсайт съдържа пикселни маркери (web beacons, pixel tags). Пикселният маркер най-често е прозрачно графично изображение, обикновено не по-голямо от 1х1 пиксела, което е поместено на уебсайт или в имейл и се използва за наблюдение на онлайн поведението на потребителя, който посещава сайта или изпраща имейла. Пикселните маркери се използват от технологии на трети страни (на този уебсайт – от тези на Omniture Publish) за наблюдаване на активността на потребителите в нашия уебсайт. Те позволяват да се проследи кой компютър е получил достъп до определен уебсайт, кога и откъде (ниво държава/град).

5. Анализ на проследяването

Opel използва за непрекъсната оптимизация на своята маркетингова комуникация аналитичния софтуер "Adobe Analytics" на Adobe Inc. Той позволява проследяване на онлайн поведението по отношение на времето, географското местоположение и използването на този сайт. Тази информация се събира чрез проследяващи пиксели и / или "бисквитки". Информацията, получена чрез проследяващи пиксели и / или "бисквитки", е анонимна и не е свързана с лични данни. Цялата информация, необходима за този анализ, се съхранява на сървърите на Adobe Systems Incorporated в Лондон, Великобритания. Opel не споделя тази информация с трета страна за нейно самостоятелно използване. Ако не сте съгласни с анализите, можете да го изразите тук: http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html.

6. Пренасочване

Като използваме пренасочващи "бисквитки" насочване ние можем да направим офертите по-интересни за нашите потребители. Пренасочващите "бисквитки" се съхраняват в компютъра или устройството на интернет потребителя по време на сесиите на браузъра. Те позволяват рекламирането на продуктите на Opel на партньорски и социални медийни уебсайтове за потребители, които се интересуват от продукти на Opel.

Вмъкването на тези реклами е изцяло анонимно и е базирано на технология с бисквитки. Никакви лични данни (като IP адреси и подобни) няма да бъдат съхранявани, нито който и да е потребителски профил ще бъде свързван с Вашите лични данни.

Нещо повече, никакви потребителски данни, свързани с Вас, няма да бъдат съобщавани на който и да било партньор или уебсайт на социална медия. Рекламата също е изцяло анонимна.

Имате възможност по всяко време да деактивирате използването на пренасочващи "бисквитки", като кликнете върху следната връзка: http://www.turn.com/privacy/opt-out-of-the-turn-platform

7. Бисквитки за десктоп версията на уебсайта

В този раздел ще Ви информираме за бисквитките, използвани на нашия уебсайт. Ако не сте съгласни с наличието на отделни бисквитки, можете да деактивирате съответната бисквитка, като кликнете върху името на бисквитката. Ако липсват директни линкове за деактивиране на някои бисквитки, можете да ограничите използването на бисквитки с настройките на Вашия браузър, виж т. 8.

Бисквитки за десктоп версията на уебсайта

 

С помощта на тези бисквитки за проследяване на онлайн реклами ще ви бъде показвана насочена към вас онлайн реклама, базирана на това, което сте разглеждали и на което сте кликвали, както и страници от нашия уебсайт, които сте посетили.

 

„Бисквитки“: Google AdWords

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях.

Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Google

„Бисквитки“: Google Maps

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях.

Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Google

„Бисквитки“: Google BotGuard

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Google

„Бисквитки“: Google DoubleClick

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Google

„Бисквитки“: Google Universal Analytics

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Google

„Бисквитки“: Facebook Pixel

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Facebook

 

„Бисквитки“: Bing
Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Microsoft

„Бисквитки“: Twitter

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Twitter

„Бисквитки“: LinkedIn

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Linkedin

„Бисквитки“: Signal

Данни събирани с „бисквитки“: Приложените "бисквитки" съхраняват информация за страниците от нашите уебсайтове които сте посетили и за рекламните кампании, които сте гледали или кликнали върху тях. Тази информация се използва под псевдонимна форма, за да се подготвят онлайн рекламни послания и преживявания, специфични за Вашите предпочитания.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Signal

„Бисквитки“: Adobe Analytics

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация за страниците на посетения от Вас уеб сайт на Opel и за рекламните кампании, които сте прегледали или кликнали.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

Доставчик: Adobe Analytics

„Бисквитки“: eDX / Sophus3 - s_ev66, s_ev67

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за посещенията на сайта и времето за отваряне с цел оптимизиране на сайта, за по-доброто функциониране на самия сайт.

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване на ползването на нашия уеб сайт с цел оптимизиране

„Бисквитки“: Iperception

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за посещенията на сайта и времето за отваряне с цел оптимизиране на сайта, за по-доброто функциониране на самия сайт.

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване на ползването на нашия уеб сайт с цел оптимизиране

Доставчик: Iperception

„Бисквитки“: ipe_s

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за посещенията на сайта и времето за отваряне с цел оптимизиране на сайта, за по-доброто функциониране на самия сайт.

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване на ползването на нашия уеб сайт с цел оптимизиране

Доставчик: Iperception

---

„Бисквитки“: Adform

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация за страниците на посетения от Вас уеб сайт на Opel и за рекламните кампании, които сте прегледали или кликнали.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

„Бисквитки“: Adform

„Бисквитки“: Addthis

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация за страниците на посетения от Вас уеб сайт на Opel и за рекламните кампании, които сте прегледали или кликнали.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

„Бисквитки“: Addthis

„Бисквитки“: Adobe AudienceManager

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация за страниците на посетения от Вас уеб сайт на Opel и за рекламните кампании, които сте прегледали или кликнали.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

„Бисквитки“: Adobe AudienceManager

„Бисквитки“: Tribal Fusion

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация за страниците на посетения от Вас уеб сайт на Opel и за рекламните кампании, които сте прегледали или кликнали.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

„Бисквитки“: Tribal Fusion

„Бисквитки“: TowerData

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация за страниците на посетения от Вас уеб сайт на Opel и за рекламните кампании, които сте прегледали или кликнали.

Цели: Тези "бисквитки" за онлайн проследяване на реклами служат за показване на подходящи онлайн реклами въз основа на това, което сте разгледали и кликнали, както и на страниците на нашия уебсайт, които сте посетили.

„Бисквитки“: TowerData

„Бисквитки“: Netmining

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за посещенията на сайта и времето за отваряне с цел оптимизиране на сайта, за по-доброто функциониране на самия сайт.

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване на ползването на нашия уеб сайт с цел оптимизиране

„Бисквитки“: Netmining

„Бисквитки“: JW Player

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за гледаните видео материали и броя показвания в плейъра

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване използването на уебсайта ни, за да предлагаме ваучери при определени модели на ползване.

„Бисквитки“: JW player

„Бисквитки“: Youtube

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за гледаните видео материали и броя показвания в плейъра

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване използването на уебсайта ни, за да предлагаме ваучери при определени модели на ползване.

„Бисквитки“: YouTube

„Бисквитки“: Adobe Site Catalyst

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират информация само за посещенията на сайта и времето за отваряне с цел оптимизиране на сайта, за по-доброто функциониране на самия сайт.

Цели: Тези "бисквитки" се използват за изучаване на ползването на нашия уеб сайт с цел оптимизиране

„Бисквитки“: Adobe Site Catalyst

„Бисквитки“: BlueKai

Данни събирани с „бисквитки“: Използваните "бисквитки" ще съхраняват уеб страниците, които посещаваме, както и данните за рекламните кампании, които виждате или кликнете върху тях.

Цели: Тази информация се използва в псевдо-форма, за да персонализирате вашите онлайн рекламни послания и опит, свързани с вашите предпочитания.

„Бисквитки“: MediaMath

„Бисквитки“: Google WebFont

Данни събирани с „бисквитки“: Шрифтовете на Google правят продуктите и уеб-страниците по-бързи, като безопасно кешират шрифтовете, без да компрометират поверителността или сигурността на потребителите. Нашето кеширане е създадено така, че да се налага да зареждате шрифт само веднъж, с който и да е уебсайт и ние ще използваме същият кеширан шрифт на всеки друг уебсайт, който използва шрифтове на Google.

Цели: Използвайки кода, генериран от шрифтовете на Google, сървърите ни автоматично ще изпращат възможно най-малък файл на всеки потребител въз основа на технологиите, които браузърът им поддържа. Например, ние използваме WOFF 2.0 компресия, когато е налична. Това прави мрежата по-бърза за всички потребители, особено в области, където честотната лента и свързаността са проблем. Сега всеки може да се радва на едно и също качество и дизайн на своите продукти и уеб страници, независимо къде се намира в света.

„Бисквитки“: Google

 

----

  „Бисквитки“ на мобилния уебсайт

 

„Бисквитки“: IgnitionOne nmfirstparty

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" събират само информация за определени потребители, които участват в програмата ни за разпространение на подаръци за ваучери

Цели: Тези "бисквитки" се използват само при използване на чат-функцията

Доставчик: IgnitionOne

„Бисквитки“: s_fid Adobe Analytics

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" позволяват да се проследяват посещенията и реализациите на уеб сайтове, как потребителите използват уебсайта и как са стигнали до уебсайта

Цели: Тези "бисквитки" се използват за броене на посетителите на нашия уебсайт и за измерване на начина на използване на уебсайта

Доставчик: Adobe Analytics

„Бисквитки“: s_nr1, s_nr2 Adobe Site Catalys

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" позволяват да се проследяват посещенията и реализациите на уеб сайтове, как потребителите използват уебсайта и как са стигнали до уебсайта

Цели: Тези "бисквитки" се използват за броене на посетителите на нашия уебсайт и за измерване на начина на използване на уебсайта

Доставчик: Adobe Analytics

„Бисквитки“: s_cc Adobe Analytics

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" позволяват да се проследяват посещенията и реализациите на уеб сайтове, как потребителите използват уебсайта и как са стигнали до уебсайта

Цели: Тези "бисквитки" се използват за броене на посетителите на нашия уебсайт и за измерване на начина на използване на уебсайта

Доставчик: Adobe Analytics

„Бисквитки“: s_ppv Adobe Site Catalys

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" позволяват да се проследяват посещенията и реализациите на уеб сайтове, как потребителите използват уебсайта и как са стигнали до уебсайта

Цели: Тези "бисквитки" се използват за броене на посетителите на нашия уебсайт и за измерване на начина на използване на уебсайта

Доставчик: Adobe Analytics

„Бисквитки“: s_sq Adobe Analytics

Данни събирани с „бисквитки“: Тези "бисквитки" позволяват да се проследяват посещенията и реализациите на уеб сайтове, как потребителите използват уебсайта и как са стигнали до уебсайта

Цели: Тези "бисквитки" се използват за броене на посетителите на нашия уебсайт и за измерване на начина на използване на уебсайта

Доставчик: Adobe Analytics

„Бисквитки“: _pk_id, _pk_ref, _pk_ses (Matomo)

Данни събирани с „бисквитки“: За да проследява посетителите, Matomo (Piwik) използва по подразбиране бисквитки от първата страна, зададени в домейна на вашия уеб сайт. Бисквитките, създадени от Matomo, започват с: _pk_ref, _pk_cvar, _pk_id, _pk_ses. Когато използвате приставката Heatmap & Session Recording

Цели: Тези "бисквитки" се използват за броене на посетителите на нашия уебсайт и за измерване на начина на използване на уебсайта.

Доставчик: Matomo

 

„Бисквитки“: nm_carusseldwt_opel_bg

Данни събирани с „бисквитки“: A session ID

Цели: Тези "бисквитки" се използват за проверка използването на нашия уеб сайт с цел оптимизация.

„Бисквитки“: Carussel

„Бисквитки“: fitdetection

Данни събирани с „бисквитки“: Извършва техническа информация за уеб браузъра на потребителя, като ширина и височина на изгледа, достъпна за сървърния софтуер.

Цели: Тази "бисквитка" се използва за събиране на информация, която е важна за обработката на софтуера FIT, използван за мобилния уебсайт. (https://developer.sevenval.com/docs/)

„Бисквитки“: Sevenval Technologies GmbH

8. Допускане или блокиране на бисквитки и други технологии

Менюто "Помощ" на менюто на лентата на Интернет браузъра на вашия компютър казва на потребителите:

  • Как да предотвратят приемането на нови бисквитки в браузъра;
  • Как да да настроят браузър да да им съобщава когато получат нова бисквитки;
  • Как напълно да изключат "Бисквитките"

Ако бисквитките са деактивирани, то по-голяма част от съдържанието на opel.bg ще бъде също деактивирано, като функции като Откриване на дилър, Конфигуратор на автомобили и свързани с потребителя оферти може да не бъдат показвани коректно. За да не се случи това препоръчваме Бисквитките да бъдат оставени активни.

Има множество онлайн публикации на "бисквитки" в случай че искате да прочетете повече. Вижте като пример: http://www.allaboutcookies.org

9. Взаимодействие със социалните медийни мрежи

 

Грижи за клиентите и асистенция чрез Cоциалните мрежи

 

Можете да се свържете с ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“ също и чрез социалните мрежи. Например, ако ни изпратите съобщение или публикувате нещо в нашите канали за социални медии, можем да използваме информацията в съобщението или публикацията Ви, за да проследим с Вас въпроса, с който сте ни потърсили, чрез социалната медия, който сте използвали. За да Ви окажем съдействието, който сте поискали, може да Ви помолим да предоставите допълнителна информация, като например подробности за проблема, име, имейл, VIN, телефон, местоположение (град / държава) и / или марка и година на превозното средство. Информацията, която предоставяте, няма да се използва за директен маркетинг; пазарни проучвания за подобряване на услугите и продуктите ще се извършват само въз основа на обобщени (анонимизирани) данни.

Моля, имайте предвид, че не трябва да включвате в съобщенията никакви чувствителни данни (като информация за расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или здраве). Имайте предвид, че ако публикувате нещо на обществен канал за социални медии, всеки може да го прочете.

Връзки към социалните медии / Плъг-ини за социални медии


Нашата уеб страница включва връзки към социални мрежи.
За да защитим Вашите лични данни, докато посещавате нашия уеб сайт, ние не използваме плъгини за социални медии. Вместо това HTML-линковете са вградени в уеб сайта, което позволява лесно споделяне на социални медийни платформи. Вграждането на връзките предотвратява директна свързване с различни сървъри на социални медийни мрежи при отваряне на страница от нашия уебсайт. Когато кликнете върху някой от бутоните, се отваря прозорец на браузъра, който насочва потребителя към съответния уебсайт на доставчик на услуги, на който например (след като сте влезли в профила си) може да се използва бутонът "Харесвам" или "Споделяне".

За повече информация относно целта и обхвата на обработката на данните и по-нататъшното използване на личните Ви данни от доставчиците и техните уеб сайтове, както и Вашите права и възможни настройки за защита на личните Ви данни, моля, обърнете се към информацията за защита на данните на съответния доставчик на услуги.

 

Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Twitter: http://twitter.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

You Tube: https://policies.google.com/privacy?hl=bg&gl=com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/impressum

10. Вашите права

Като субект на данните имате право на достъп, право на поправка, право на изтриване (право да бъдете забравени), право на ограничаване на обработката, право на преносимост на данни, право на възражение срещу обработването на лични данни, които се отнасят до вас, което се основава на член 6, параграф 1, буква e) или f) от GDPR или когато личните данни се обработват за целите на директния маркетинг в съответствие с приложимото право.

Моля, обърнете внимание, че посочените по-горе права са ограничени от закона и трябва да бъдат изпълнени от нас, евентуално само при определени условия.

Ако искате да заявите горепосочените права, моля изпратете имейл на privacyrights@opel.com.

Вашите лични данни могат да бъдат актуализирани от нас като отговорен администратор по всяко време (напр. смяна на адрес). Ще осигурим функционалност за премахване на профила, така че да може да бъде изтрит в сайта.

За да упражните правото си да подадете жалба (член 77 GDPR), моля, свържете се с Комисията за защита на личните данни, имейл адрес: kzld@cpdp.bg, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” №2, уебстраница: www.cpdp.bg.

Право на отказ от вашето съгласие

Имате право да оттеглите вашето съгласие по всяко време. За тази цел, моля изпратете имейл на privacyrights@opel.com. Оттеглянето на съгласието няма да засегне законосъобразността на обработката въз основа на съгласието преди оттеглянето му.

11. Промени в политиката за поверителност

Всички бъдещи промени в нашата декларация за поверителност ще бъдат публикувани на този уебсайт. Затова трябва периодично да го преглеждате за промени в декларацията.

12. Връзка с нас

ТП „Опел Саутийст Юръп ЛЛС“, бул. „Драган Цанков“ №36, София п.к. 1040.

Ако имате въпроси моля свържете се с локалния офис на Опел.

Вижте пълното описание на фирменото ни обявление.

Версия: март 2018